Mijn ienieminie verjaardagskadootje

Ik ben nog lang niet jarig, nou ja, over 7 weken of zo. Maar ik vier al jaren mijn verjaardag niet. Allereerst omdat mijn dochter de week voor mij jarig is. Ik heb geen zin in 2 weken achter elkaar het huis vol visite. Dus zei ik altijd maar: we vieren de verjaardag van de oudste en oja, ik ben ook nog jarig.
Toen ik 30 werd, was ik dus net de week ervoor bevallen, lag dus heerlijk te genieten van mijn dochter. Het was tenslotte maar een getal. Ik zei tegen mijn man: ik geef wel een groot feest als ik 35 word.
Maar toen ik 35 werd, was mijn vader heel erg ziek (uiteindelijk is hij 2 weken daarna overleden), veel zin in een feestje had ik dus niet… En de 2 jaar erna had alles voor mij z’n glans verloren. Voor mij hoeven de verjaardagen en feestdagen niet meer…
Mijn man was het er niet mee eens voor dit jaar. “We gaan je verjaardag dit jaar wèl vieren, zei hij, dat verdien je en ja, samen met die van de oudste. Maar we maken wel duidelijk dat het ook jouw verjaardag is…” Slik, ehm, okee… Ik mocht er zowaar een nachtje over slapen…Een feest dus, okee, de uitnodigingen zijn de deur uit. En bij een verjaardag hoort een kado.

Dit weekend mocht ik dus al mijn kadootje ophalen: iets wat ik al heel lang wilde hebben: een lief klein katertje!!
We hebben al een rode jeweetwelkater en na de goudvis (niet zo gezellig) en het konijn (niet heel succesvol) wilden we toch nog een beestje erbij. Een tijdje over een hondje getwijfeld, maar hiervoor hebben we gewoon echt te weinig tijd! Mijn man was nooit zo enthousiast, maar ineens was daar zijn ommezwaai: hij wilde het voor mijn verjaardag kado doen!! Een lief klein katertje om mee te knuffelen en te kroelen om momenten dat ik verdrietig ben, dieren voelen dit vaak aan…
En terwijl ik nu zit te bloggen zit er een knorrend katertje op mijn schoot, zo ienieminie nog, zo klein!! Met zo’n kado wil ik mijn verjaardag elk jaar wel weer vieren!!

IMG_4555.JPG

Advertenties

One thought on “Mijn ienieminie verjaardagskadootje

  1. Pingback: Mijn Brammetje was aan de wandel… | saskiablogt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s