Een dagje Julianatoren!

Net als elk ander gezin gaan wij ook graag een dagje weg. Alleen werkt manlief in de horeca en net als bij veel andere beroepen moet hij in het weekend meestal werken. Maar afgelopen weekend was hij een dagje vrij en omdat we verder geen plannen hadden, zijn we een lekker op stap geweest met de meiden!
De meiden waren dit jaar op schoolreisje geweest naar de Julianatoren en kregen die dag een ‘terugkomkaartje’. Dit vind ik echt altijd een briljante actie van de pretparken! Op die manier komen mensen vast en zeker nog een keertje terug! Want zeg nou zelf: in dit geval scheelde het ons bijna 40 euro aan toegang!!

IMG_3780-0.JPG
De Julianatoren is een pretpark voor kinderen tot een jaar of 10. Heel veel attracties op een relatief klein oppervlak, maar voor de kinderen is dit juist prettig. Je hoeft geen grote afstanden te lopen en het is goed te overzien.
Het was heerlijk weer en de drukte viel ons ook zeer mee! De meiden hebben alles gezien en gedaan wat ze wilden! De achtbaan was het coolste van de hele dag, daarna de vliegende bus en de draaiende piratenboot! Zelf ben ik altijd gek op de ouderwetse draaimolens!
Als afsluiter van deze superleuke dag zijn we natuurlijk naar de MacDonalds geweest, want dan is het helemaal af voor de meiden!!

Voor meer informatie kijk je op http://www.julianatoren.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s