Project zolder

Ons huis is niet heel groot, al jaren zijn we aan het kijken voor een uitbouw of dakkapel. Financieel is dat allemaal niet mogelijk, dus moeten we op een andere manier ruimte gaan creëren. Nu mogen we echt niet klagen hoor, de meiden hebben allebei een eigen kamertje en we hebben een zolder, waar we echt wel spullen op kwijt kunnen. Maar ik ben een rommelkont, ik wil alles bewaren! Maar het is nu wel doorgedrongen dat dit dus niet kan… Op zolder staan heel veel spullen stof te vangen, de computer staat tussen de gevouwen was, de jongste van 6 slaapt noodgedwongen nog steeds in haar peuterbed, simpelweg omdat er geen ‘grotemeidenbed’ op haar kamertje past…

Dus gaan we verhuizen… Intern dan hè? Op zolder willen we een kamertje maken voor de oudste, de jongste schuift dan een kamertje op, het kleinste kamertje wordt dan pc/knutselkamer.
En mijn rommel? Die ga ik weggooien… Nou ja, goed sorteren, in dozen àchter de schotten op zolder, op marktplaats zetten en ja, wegbrengen naar kringloop of grijze kliko…. Ik kan gewoon niet alles bewaren….
Stap 1 is gezet, de eerste verhuisdozen zijn gekocht en stap 2 is voor mij….

Wordt vervolgd….

Advertenties

3 thoughts on “Project zolder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s