Project zolder, deel 4

We lopen wat achter op het schema, als ik überhaupt al een schema had trouwens… Maar langzaamaan verschijnt er toch een heus kamertje op zolder! Omdat mijn man onverwacht werd opgenomen met een acute blindedarmontsteking heb ik een weekend niet veel gedaan. Dus toen afgelopen dinsdag een vriend van ons vroeg of we die dag nog het laminaat wilden halen, was mijn reactie dat we eerst nog moesten schilderen. Zijn reactie?? “Dan kom ik er nù aan!” Echt super! 2,5 uur samen knallen en alles stond in de verf! De kozijnen en de muren zijn weer fris wit! Een aantal stukken moeten nog wel een tweede laag hebben, maar dat zijn echt kleine stukjes. We zagen wel dat de schotten verven geen goed idee was, dus die mag ik ook behangen. Paar dagen later kon ik de tweede laag doen, alleen het raamkozijn en de lat in de nok moesten nog een keer, dus dat was zo gedaan. 

Afgelopen weekend kon ik dan eindelijk gaan behangen! Dit vind ik wel heel leuk om te doen. Het brengt heel veel herinneringen mee, behangen was namelijk echt een ding van mijn vader en mij. Nu doe ik het het liefste alleen. Af en toe keek ik even door het raam naar boven, wat zou hij trots geweest zijn!! Het is me gelukt!! Het is net alsof er oude schrootjes tegenaan zijn getimmerd! 

Mijn dochter is nu al helemaal happy!! Nog heel even en dan kan ze er slapen! Komend weekend komt mijn zwager het laminaat leggen, dus dan zal het niet lang meer voor haar duren!! Wordt vervolgd…

Advertenties

One thought on “Project zolder, deel 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s