Kleding drama…

Ik beken: ik ben een ramp met kleding kopen. Niet dat ik het niet leuk vind of zo, maar het lukt me vaak niet. Meestal doordat ik iets in mijn hoofd heb… Als je naar iets op zoek bent, dan ga je het niet vinden. Ook ben ik een ramp met keuzes maken!! En ik had maar 1 vrije dag waarop ik het kon kopen! Stresss!

Dit keer was ik op zoek naar een outfit voor een 40 jarige bruiloft. Ik zat te denken aan een broek met een tuniek of zo. Moet toch niet te ingewikkeld zijn zou je denken?? Maar een hele ochtend in Utrecht rondlopen, (winkel in-winkel uit) leverde niets op. Ja, natuurlijk wel voor de kids, terwijl die niet eens mee gaan naar het feest! Het leverde me een hoop frustratie op, dat ook! Wat is er mis met mij? Of is de mode op dit moment gewoon niet mijn smaak?? De behulpzaamheid van het winkelpersoneel was ook op een dieptepunt, terwijl ik toch aardig hulpeloos en vertwijfeld in de paskamers stond… Ik kon wel janken!  

Om 14.15 snel de kinderen uit school gehaald en met de oudste nog naar een ander winkelcentrum gereden. Uiteindelijk in een hele leuke winkel terechtgekomen, Zizzi! (http://www.zizzi.no/en-GB/Collection/Oversigt.aspx) Dit is een winkel met mode voor een grotere maat. Ondanks dat ik flink afgevallen ben heb ik nog steeds geen maatje 36. Zizzi begint bij maat 44 en dat is voor mij perfect! Ook hebben ze lengte maten, niet verkeerd bij mijn 1.83m!! Het personeel is superbehulpzaam en denken echt met je mee!! Hier heb ik een broek met tuniek gekocht, hemdje eronder, klaar! 

Ehm, toen begon thuis de keuze-stress… Ik twijfelde over de broek… Was ie niet te opvallend? Diverse mensen, (die al van mijn shop-crisis wisten), een foto geappt en de reacties waren positief. Niet twijfelen!! ’s Avonds kwam mijn man thuis en die vond de broek helemaal te gek! Maar… het shirt niet… Aaaaarggghhhh!!! Twijfeldetwijfeldetwijfel…. De volgende dag toch nog even naar de Miss Etam, hier 2 hele leuke meiden die mijn keuze stress begrepen! Om de keuze nog moeilijker te maken heb ik nog 2 grijze shirtjes gekocht… Ik kan nu verschillende combinaties maken…

Ik ga eruit komen… Vanavond is het feest… 

Advertenties

2 thoughts on “Kleding drama…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s