Avondje op stap!

Van de week kwam de grootste droom van mijn oudste dochter uit: een keer naar het concert van Nick en Simon! De kaartjes had ze vorig jaar November al voor haar verjaardag gekregen! Het concert werd helaas verplaatst van mei naar augustus, dus haar geduld werd goed op de proef gesteld!

We gingen met de trein vanuit Houten, want het concert was in Tivoli Vredenburg. Lekker dichtbij dus! In het theater bleek dat we echt een goed plekje hadden, ze kon het zo heel goed zien! 

Deze voorstelling was van de theatertour “Herinneringen”. Nick en Simon haalden herinneringen op over hun afgelopen 9 jaar. Over hoe het ooit begonnen was als “vrienden van Jantje Smit”, de afwijzing bij Idols, het opgeven van je studie… Over de vallende sterren en de hoolifans…Tussendoor natuurlijk hun hits, loepzuiver gezongen. Tranen bij mij tijdens “Vaderdag”, het handje van mijn dochter die de mijne zocht…

Ik vond dat de show goed in elkaar zat en ook mijn dochter van 8 kon de volendamse humor goed volgen! Haar droom werd in de lobby nog compleet gemaakt door op de foto te gaan met haar idolen!  

Helemaal op moesten we nog met de trein naar huis… De laatste meters lopen vanaf het station was haar teveel…. Thuis kwamen de tranen, van moeheid en van intens geluk…

Die schouder mag voorlopig niet gewassen, de foto gaan we uitvergroten voor boven haar bed. 

Dank aan Nick en Simon voor deze onvergetelijke avond! 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s